Ποιοί Είμαστε

Η Directfix.gr είναι μιά νέα επιχείρηση που δραστηριοποιείτε στο εμπόριο και την επισκευή Smartphone, Tablet, Notebook, Σταθερών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών & άλλων συσκευών. Επίσης εμπορευόμαστε Αξεσουάρ, Ανταλλακτικά για Smartphone/Tablet/Notebook/PC, Δικτυακά Προϊόντα, μέρη Υπολογιστών όπως Επεξεργαστές, Μνήμες, Σκληροί Δίσκοι κτλ., Περιφερειακά, Eκτυπωτές/Scanner, Είδη Γραφείου, Παιχνίδια/Κονσόλες κτλ. Η εταιρεία μας εδρεύει στο Νομό Ευρυτανίας, Παύλου Μπακογιάννη 13 στο πανέμορφο Καρπενήσι, στόχος μας είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες σε χαμηλές τιμές. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους προμηθευτές Ηλεκτρονικών στην Ελλάδα (Infoquest, Oktabit, Westnet κτλ) καθώς και με μεγάλους διανομείς για είδη κινητής τηλεφωνίας και άλλων συσκευών (Volte-Tel, Expus, Data-Media, Nortonline κτλ). .  Η συνεργασία μας με τις παραπάνω εταιρείες εγγυάται την απόλυτη After Sale υποστήριξη για οτιδήποτε συμβεί στη συσκευή ή στο αξεσουάρ που αγοράζετε από εμάς. Πρόσφατα συνάψαμε συνεργασία με την εταιρεία Protergia που αποδεδειγμένα θεωρείται ο μεγαλύτερος εναλλακτικός πάροχος Ηλεκτρικής Ενέργειας στη χώρα. Στον τομέα της επισκευής έμπειροι τεχνικοί αναλαμβάνουν να ελέγξουν το πρόβλημα, να αξιολογήσουν το κόστος και να σας προτείνουν λύση. Όλες οι επισκευές γίνονται στο χώρο μας εκτός από συγκεκριμένες περιπτώσεις που αφορούν επισκευές μητρικής πλακέτας που προϋποθέτουν τη χρήση ποιό εξειδικευμένων μηχανημάτων. Σε αυτή την περίπτωση η συσκευή σας θα σταλεί σε έναν από τους εξωτερικούς μας συνεργάτες που διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό για να μεγιστοποιήσουν την πιθανότητα της επιτυχίας.

Προοπτική της Εταιρείας μας

Με τη βοήθεια του Internet και την εκμετάλλευση νέων τεχνολογιών μας δίνεται η δυνατότητα ανοίξουμε το φάσμα των δραστηριοτήτων μας και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα. Κάντε την παραγγελία και το προϊόν θα βρίσκεται στο χώρο που επιθυμείτε την επόμενη ημέρα ή σε 2-3 ημέρες για δυσπρόσιτες περιοχές. Στείλτε μας το κινητό σας με δική μας χρέωση, να το επισκευάσουμε και να το παραλάβετε με μία εταιρεία ταχυμεταφοράς. Επικοινωνήστε μαζί μας να ενημερωθείτε για τη δυνατότητα και το κόστος επισκευής της συσκευής σας.

Τμήμα Service

Τμήμα Πωλήσεων

Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς ?

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προίόντα και τις υπηρεσίες μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Γρήγορη Αποστολή

Η συνεργασίας μας με εταιρείες όπως Speedex, ACS, Γενική Ταχυδρομική εγγυώνται τη σίγουρη και ασφαλή μεταφορά των προϊόντων στο χώρο σας.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα/Τετάρτη/Σάββατο
9:00πμ - 2:00μμ
Τρίτη/Πέμπτη/Παρασκευή
9:00πμ-2:00μμ&5:30-8:30

Ποιότητα εξυπηρέτησης

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσο μηνύματος, email, skype:info@directfix.gr. Η εμπειρία μας στη διαθεσή σας!

Apple
Brother
Dell
Huawei
LG
Microsoft